Måndag till torsdag:
7.50-17.00 (lunch 12-13)
Fredag:
7.50-14.30

PIK Tandhälsa AB
Kirunagatan 34
162 68 Vällingby

Telefonnr:
08-760 60 03

Vi finns på Facebook

Aktuellt


Pension

Det är med tungt hjärta som vi tackat av vår älskade kollega Katarina Granqvist. Tanken var att hon skulle jobba fram till sommaren, men då hennes mamma är sjuk vill hon inte riskera att smitta henne med andra sjukdomar (vi inom vård löper ju lite större risk att själva smittas). Efter en tids övervägande har hon kommit fram till att tiden är inne. Vi är så klart ledsna, men förstår henne till 100%. Katarina hälsar gott till alla sina patienter och tackar för den här tiden!


Covid-19

Tillägg 200402: Sedan slutet på förra veckan började vi att ändra om tider för bokade patienter för att hålla nere antalet personer i lokalerna, allt för att göra vad vi kan för att minska smittspridning. Detta går helt i linje med nya rekommendationer som kom igår.


Covid-19

Uppdatering i o m Covid-19: Vi håller oss dagligen uppdaterade gällande den rådande situationen. Tandvården har inte fått skärpta regler förutom att vi fortsatt ska följa basala hygienrutiner och att absolut inte vårda patienter ens med milda förkylningssymtom. Vi ber er därför att avboka besök om ni är sjuka. Vad gäller patienter i riskgrupper så ringer vi de berörda för att samtala med dem hur de önskar göra och i möjligaste mån senarelägga deras behandlingarna. Vi har nu genomgått e-utbildning gällande Covid-19, samt e-utbildning i basala hygienrutiner (den gav inte mer än vi stolt kunde klappa oss själva på axeln och känna oss trygga i att vi redan gör det man ska). Vi får samtal från patienter om vi fortfarande har öppet, tills vi inte får andra riktlinjer kommer vi att hålla öppet som vanligt. Detta för att även avlasta sjukvården genom att minska antalet patienter med värk som annars kommer gå till vårdcentralen. Vi tar självklart emot nya patienter också.


Coronavirus

En ödmjuk vädjan till alla våra patienter, på grund av Coronavirus! Då det har varit sportlov, har många åkt utomlands, kanske rentav till länder där man nu märkt att smittan sprids. Enligt folkhälsomyndigheten behöver man inte sättas i karantän, utan att man helt enkelt tar ev uppkomna symptom på allvar och håller sig hemma om man börjar bli sjuk. Ha gärna detta i åtanke när ni besöker oss, då många av våra patienter är äldre; sjuka; immunosupprimerade. Dessa personer kan komma att råka väldigt illa ut om de smittas. Ring oss gärna om ni undrar något.


GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi värnar om våra patienters integritet, vilket bland annat innebär att vi inte behandlar fler uppgifter om dig än vad som är nödvändigt. Vi hanterar våra patienters personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och Patientdatalagen.


Akuta besvär

Vid akuta besvär hänvisar vi till City Tandakut, Olof Palmes gata 13A tel nr 010-601 02 01.