Måndag till torsdag:
7.50-17.00 (lunch 12-13)
Fredag:
7.50-14.00

PIK Tandhälsa AB
Kirunagatan 34
162 68 Vällingby

Telefonnr:
08-760 60 03

Vi finns på Facebook

Aktuellt


Semesterstängt

Vi har semesterstängt och är tillbaka måndagen den 16 augusti kl 07.50 Vid akuta ärenden: Vill du rådgöra med oss kan du skicka ett mail till sumeet@piktandhalsa.se så återkommer vi inom ett dygn. Vid akuta besvär rekommenderar vi CityAkuten Tandvård på Olof Palmes Gata 13A på tel 010-601 02 01. (Om en fyllning lossnat och du inte har ont, kan man köpa Cavit från apoteket, det fungerar som ett tillfälligt lagningsmaterial). Trevlig Sommar!!


Covid-19

Hoppas att alla tagit del av nya givna rekommendationer i o m ökad smittspridning. Vi jobbar på som ”vanligt”: *Utökade städrutiner *Håller nere antalet personer i lokalerna *Följer basala hygienrutiner: ALLTID munskydd/handskar/förkläde/visir vid patientbehandling, noga handhygien (även det enligt basala hygienregler) *Vi i personalen stannar hemma vid minsta symptom Det vi önskar att ni som besökare på kliniken förhåller er till är följande: *Tvätta händerna med tvål så fort ni kommer in på kliniken *Håll avstånd *Kom själva, eventuella följeslagare får helst vänta utanför *Endast en medföljande per barnpatient *Stanna hemma vid minsta symptom


GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi värnar om våra patienters integritet, vilket bland annat innebär att vi inte behandlar fler uppgifter om dig än vad som är nödvändigt. Vi hanterar våra patienters personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och Patientdatalagen.


Akuta besvär

Vid akuta besvär hänvisar vi till City Tandakut, Olof Palmes gata 13A tel nr 010-601 02 01.