Måndag till torsdag:
7.50-17.00 (lunch 12-13)
Fredag:
7.50-14.00

PIK Tandhälsa AB
Kirunagatan 34
162 68 Vällingby

Telefonnr:
08-760 60 03

Vi finns på Facebook

Aktuellt


Nya patienter

På grund av väldigt hög arbetsbelastning kan vi för tillfället inte ta emot nya patienter. Befintliga tider ges till de patienter som går här regelbundet. Vi kan ta emot nya patienter igen efter januari, då en av våra medarbetare åter är tillbaka från föräldraledighet 24/1-22. Vill man vänta tills dess får man gärna ringa och lista sig så ser vi till att höra av oss med förslag på tid i januari.


Covid- 19

Trots lättade restriktioner i samhället i stort ska vi inom vård och omsorg fortsatt vidta åtgärder för att minimera smittspridning. Vi önskar att man som patient följer nedanstående regler: * Stanna hemma om du känner minsta förkylningssymtom *Tvätta händerna med tvål innan du sätter dig i väntrummet *Håll avstånd till andra i väntrum/reception *Inga medföljare om inte absolut nödvändigt, max en medföljande vuxen till barnpatienter *Om du har varit utomlands så besök oss inte på minst 7 dagar (gärna 14 dagar om möjligt) *Om du varit på en större fest/tillställning så besök oss inte på minst 7 dagar (gärna 14 dagar) Tack för visad förståelse! Samtliga medarbetare på kliniken har under våren och sommaren vaccinerat sig för allas säkerhet.


Covid-19

Hoppas att alla tagit del av nya givna rekommendationer i o m ökad smittspridning. Vi jobbar på som ”vanligt”: *Utökade städrutiner *Håller nere antalet personer i lokalerna *Följer basala hygienrutiner: ALLTID munskydd/handskar/förkläde/visir vid patientbehandling, noga handhygien (även det enligt basala hygienregler) *Vi i personalen stannar hemma vid minsta symptom Det vi önskar att ni som besökare på kliniken förhåller er till är följande: *Tvätta händerna med tvål så fort ni kommer in på kliniken *Håll avstånd *Kom själva, eventuella följeslagare får helst vänta utanför *Endast en medföljande per barnpatient *Stanna hemma vid minsta symptom


GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi värnar om våra patienters integritet, vilket bland annat innebär att vi inte behandlar fler uppgifter om dig än vad som är nödvändigt. Vi hanterar våra patienters personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och Patientdatalagen.


Akuta besvär

Vid akuta besvär hänvisar vi till City Tandakut, Olof Palmes gata 13A tel nr 010-601 02 01.