Måndag till torsdag:
7.50-17.00 (lunch 12-13)
Fredag:
7.50-14.30

PIK Tandhälsa AB
Kirunagatan 34
162 68 Vällingby

Telefonnr:
08-760 60 03

Vi finns på Facebook

Om Oss


Du är varmt välkommen till oss som patient. Vi som arbetar här har lång erfarenhet samtidigt som vi tycker det är viktigt med kontinuerlig vidareutbildning för alla i teamet. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen i en trygg miljö och att vi ska hjälpa dig att hålla dina tänder friska.

 

Vi lägger stor vikt vid förebyggande tandvård och kan hjälpa dig med all slags behandling inom allmäntandvård med tonvikt på kvalitet och estetik. Dessutom gör vi implantatbehandlingar och blekningar. Vid behov har vi ett nätverk av duktiga specialister att remittera till. Naturligtvis använder vi oss av ett bra kvalitetssäkringsystem speciellt framtaget för tandvården.

 

Praktiken är en gammal majonnäsfabrik som vi fick möjlighet att bygga om för några år sedan. Det gör att vi har fått lokaler som är precis som vi vill ha dem och där vi känner stor arbetsglädje och våra patienter trivs.

 

GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi värnar om våra patienters integritet, vilket bland annat innebär att vi inte behandlar fler uppgifter om dig än vad som är nödvändigt. Vi hanterar våra patienters personuppgifter i enlighet medDataskyddsförordningen och Patientdatalagen.

Pia Dahlin

Leg tandläkare

Katarina Granqvist

Leg tandläkare

Sumeet Bhangra

Leg tandläkare

Läs mer om Sumeet här

Ramona Gandhi

Leg tandhygienist

Anette Östling

Leg tandhygienist

Stina Engelmark

Tandsköterska