Personal

Sumeet Bhangra

Leg. Tandläkare

Sedan 2018 har Sumeet arbetat PIK Tandhälsa och år 2020 övertog hon rollen som ägare av vår klinik. Innan dess har Sumeet arbetat på både mindre och större tandvårdskliniker och haft nära samarbete med olika tandvårdsspecialister.

Med en bakgrund som tidigare tandhygienist har hon utvecklat ett starkt intresse för behandling av parodontit (tandlossning). Samtidigt lägger hon stor vikt vid att hjälpa patienter att återfå en sund bettfunktion och uppnå de estetiska mål som många strävar efter.

Sumeet har en gedigen erfarenhet av att vårda patienter som lider av tandläkarskräck och har genom åren fått många positiva omdömen från just dessa patienter som ofta känner stor oro inför tandläkarbesök. Hennes engagemang och medkänsla gör henne till en uppskattad vårdgivare på vår klinik.

Wardeh Rhawi

Leg. Tandläkare

Wardeh avslutade sin tandläkarutbildning vid Umeå universitet år 2008. Hon har tidigare erfarenhet från större tandvårdskliniker men värdesätter nu möjligheten att arbeta på PIK Tandhälsa. På vår mindre klinik är det enklare att hålla patienterna i fokus eftersom vi prioriterar att ge varje patient den tid de behöver.

Wardeh började sin anställning hos oss på PIK Tandhälsa år 2022 och har under sin tid här blivit en mycket omtyckt kollega och vårdgivare. Utöver konventionell allmäntandvård har Wardeh specialiserat sig inom området sömnapnébehandling och är kvalificerad att behandla patienter med sömnapnéskenor.

Ramona Gandhi

Leg. Tandhygienist

Ramona har tidigare arbetat på mindre kliniker i Stockholm, men när hon anslöt sig till vårt team år 2018 kände hon att hon verkligen hade hittat rätt. Med många års erfarenhet är Ramona en oerhört skicklig och hängiven tandhygienist. Vi är stolta över att ha henne som en värdefull del av vårt team.

Ramona behandlar förutom vuxenpatienter även de tonåringar som rekommenderas tandhygienistundersökningar.

Jenny Borg

Leg. Tandhygienist

Sedan Jenny började hos oss på PIK Tandhälsa i augusti 2020 har hon berikat vårt team. Tidigare har hon arbetat på större Folktandvårdskliniker både i Eskilstuna och Stockholm, men Jenny har funnit sin arbetsplats på en mindre och mer familjär klinik som vår. Vi är tacksamma att ha henne hos oss. Jenny är en viktig tillgång till vårt team och arbetar med stort engagemang för att främja våra patienters tandhälsa.

Jenny behandlar förutom vuxenpatienter även de yngre barn som rekommenderas tandhygienistundersökningar.

Madelen Gigel

Tandsköterska

Med nästan 20 års erfarenhet som tandsköterska är Madelen en mycket uppskattad kollega. Hon kommer senast från en liknande mindre klinik och vid vårt första möte var det tydligt att det var hos oss hon verkligen hörde hemma. Med ett glädjefullt skratt och en lugnande röst kan Madelen skapa trygghet även för de mest tandvårdsrädda patienterna.

Mimmi Thomas

Tandsköterska

Mimmi är den senaste förstärkningen i vår arbetsgrupp. För nästan 30 år sedan blev hon en kvalificerad tandsköterska. Under dessa år har hon samlat erfarenheter inte bara från olika kliniker utan även från helt andra yrken. Till sist hittade hon dock tillbaka till det som hon känner sig mest hemma med – tandvård! 

Vi är glada över att ha henne i vårt team, och hennes gedigna erfarenhet och driv är en värdefull tillgång för oss och våra patienter.